utorok
3
marec
08:30
7 €

.nový svet: Zodpovednosť a transparentnosť v potravinovom podnikaní.

.nový svet: Zodpovednosť a transparentnosť v potravinovom podnikaní.

Karol Stýblo - počas mojho 12 ročného obdobia produkcie čokolády som prešiel mnohými cestami, krajinami a postretal mnoho ľudí. Ľudí spojených s čokoládou či už ako pestovateľov, spracovateľov, výrobcov, vedcov, predajcov či konzumentov. Celý tento cyklus by mal byť fér. Otázka znie: Je fér? V akých podmienkach žijú pestovatelia a v akých žijeme my - konzumenti. Čo robiť pre to, aby sa mali rovnako dobre, aby mali rovnaké podmienky? Toto je téma, ktorej by som sa chcel venovať. Čo my konkrétne pre to robíme a prečo robíme veci tak ako robíme, napriek tomu, že je to omnoho komplikovanejšie. Skúsenosti z ciest, iných kultúr a podnikania.