Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vyšehradská štvorka volá po férovom rozdelení prostriedkov na obnovu

.sita .ekonomika

Krajiny Vyšehradskej štvorky plne podporujú snahu o eliminovanie dopadov koronakrízy na ekonomiku Európskej únie a sú otvorené o tejto téme rokovať, ale ako rovnoprávne členské štáty.

Vyšehradská štvorka volá po férovom rozdelení prostriedkov na obnovu SITA/Úrad vlády SR Predseda vlády SR Igor Matovič, predseda vlády Poľska Mateusz Morawiecki, predseda vlády Česka Andrej Babiš a predseda vlády Maďarska Viktor Orbán na spoločnej fotografii počas stretnutia premiérov krajín Vyšehradskej štvorky na zámku Lednice.

krajiny Vyšehradskej štvorky plne podporujú snahu o eliminovanie dopadov koronakrízy na ekonomiku Európskej únie a sú otvorené o tejto téme rokovať, ale ako rovnoprávne členské štáty. Zhodli sa na tom premiéri krajín V4 na stretnutí na zámku Lednice v Českej republike. „Potrebujeme cítiť viac dôvery, slobody a spravodlivosti pri rozdeľovaní prostriedkov," uviedol v tejto súvislosti predseda vlády SR Igor Matovič. Zároveň by podľa neho privítali aj viac času na čerpanie, aby dokázali zdroje správne nasmerovať a využiť.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite