Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba...

.časopis .lifestyle

TREBA PIŤ ESPRESSO: Ručný  espressovač
Skutočný milovník kávy už ani uprostred panenskej prírody, kde nie je po elektrickej prípojke ani vidu, ani slychu, nemusí mať strach, že zostane bez dúška kvalitnej kávy. Aj na Slovensku si už môže kúpiť a kamkoľvek so sebou vziať ľahký, prenosný a jednoduchý espressovač, v ktorom sa tlak 16 barov vyrába pomocou ručnej pumpičky. Súčasťou kufríka s Hadpresso outdoor setom sú kapsle s kávou E.S.E., nerozbitné šálky, obrúsky na servírovanie a termoska na nevyhnutnú horúcu vodu. Na francúzsky trh už sa dostali aj ďalšie verzie, napríklad na kávu sypanú priamo do prístroja. V roku 2008 získal viacero francúzskych cien za dizajn.

http://www.handpresso.fr/index.html
http://www.markom.sk/detajl/?cislo=360


TREBA VIDIEŤ: Výstava Danubius Gastro Bratislava
Na Veľtrhu gastronómie Danubius Gastro (20. – 23. januára 2010 v Inchebe) sa predstaví 220 domácich i zahraničných vystavovateľov s rôznymi produktmi a službami z oblasti gastronómie, potravinárstva a hotelierstva. Veľké zastúpenie budú mať vinári. Vo veľkom štýle sa predstavia vo svojej expozícii Rakúšania, Taliani návštevníkom ponúknu ochutnávku špecialít z rôznych regiónov ich domoviny. V sprievodonom programe okrem prednášok a seminárov pre odbornú verejnosť svoju zručnosť predvedú návštevníkom  a  súťažiť budú kuchári, cukrári, pekári, barmani, baristi a tiež majstri carvingu, teda vyrezávania z ovocia a zeleniny. Luděk Procházka, víťaz svetovej olympiády v kuchárskej artistike, otvorí Malú školu vyrezávania.

http://www.incheba.sk/vystavy/gastro_v%C3%BDstava_2011/galeria/3309


TREBA LYNCHOVAŤ:  Štýl podľa Twin Peaks
V roku 2011 sa v dizajne popri inom bude výrazne presadzovať štýl, ktorý škandinávska profesionálna dizajnérka a blogerka Emma Fexeus zo Štokholmu nazvala Twin Peaks Country. Tento dvadsať rokov starý seriál režiséra Davida Lyncha je preplnený dekoráciami a dizajnérskymi detailmi, ktoré sa stali vzorom pre súčasných dizajnérov. Čierna veľa šedej, v kombinácii s viacerými druhmi dreva, drevené polená ako dekoračné i funkčné prvky interiéru, vypchaté zvieratá,  výrazné geometrické cik-cak vzory na textíliách.   Ak si zariaďujete moderný interiér, neprehlúpite, ak si seriál znovu pozriete. To vlastne neprehlúpite, ani keď sa nezariaďujete.  

http://emmas.blogg.se/


TREBA KONKUROVAŤ: Tablet BlackBerry PlayBook
Čím viac konkurencie majú obľúbené výrobky, tým lepšie pre ich používateľov, lebo nedajú výrobcovi zaspať na vavrínoch. Vlastný tablet chce mať teraz každý väčší výrobca notebookov či mobilných zariadení. Na náš trh, predbežne koncom jari, mieri vážna konkurencia iPadu od spoločnosti RIM za rovnakú cenu. Multimediálny dotykový tablet má dve kamery, vie prehrávať HD video a synchronizovať sa s telefónmi BlackBerry, ktoré sú rozšírené najmä medzi biznis používateľmi. Je menší a ľahší, ultratenký, má viac technických funkcií, USB a HDMI porty.  Na internet sa pripája cez Wi-fi, na ďalšie zariadenia cez Bluetooth alebo cez telefóny BlackBerry a 3G sieť.  BlackBerry PlayBook má dvojjadrový procesor s frekvenciou 1 GHz, 1 GB RAM.

http://us.blackberry.com/playbook-tablet/
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite