Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ušami Michala Kaščáka

.michal Kaščák . .časopis .osobnosti

Máte projekt? Iba dvojdimenzionálny? Prosím, vypracujte mi niečo v 3D, aby som si vedel predstaviť, ako to bude vyzerať. A prosím, prepošlite mi aj fotky plochy, kde to bude. Ide iba o rovnú trávnatú plochu? Aj tak mi pošlite fotky. Nemáte? Ako to, že nemáte?

Máte projekt? Iba dvojdimenzionálny? Prosím, vypracujte mi niečo v 3D, aby som si vedel predstaviť, ako to bude vyzerať. A prosím, prepošlite mi aj fotky plochy, kde to bude. Ide iba o rovnú trávnatú plochu? Aj tak mi pošlite fotky. Nemáte? Ako to, že nemáte?
Jasné, že si viem predstaviť, ako vyzerá plocha, potrebujeme to ale pre našich kreatívcov, aby mohli pripraviť kreatívu. A kedy bude obhliadka? Máte harmonogram? Najlepšie bude, ak nám vypracujete tak šesť-sedem verzií, my si vyberieme. Máte ešte nejaké iné návrhy? Môžete mi to poslať? Neuvažujete o analýze a prieskume, ktorý by vám dal lepšiu predstavu o celej problematike?
Ľahšie by sa nám potom pracovalo a myslím, že by to prinieslo osoh všetkým zúčastneným, ale najviac vám. Pošlite mi podklady do konca týždňa, my to potom do konca mesiaca spracujeme a navrhujem ďalšie stretnutie. Predsa len, poprosím aj fotky. Áno áno, viem si to predstaviť, ale chceme vypracovať výborný návrh a na ten potrebujem čo najviac relevantných podkladov. Potom sa vám ozvú naši kreatívci a prídu s možnými riešeniami. Ten 3D projekt si bude treba dať skôr či neskôr urobiť. Spolupracujeme s výbornou agentúrou, poradili by vám a možno by to aj zrealizovali. Dobre, urýchlime to, navrhujem obhliadku s kreatívcami, pofotíme to, môžeme to pomerať, a potom to zapracujeme do návrhu, ktorý ste poslali. A nemohli by sme zajtra skočiť na pracovnú kávičku? Poprosím vás, hoďte mi to do mailu, aby som nezabudol. O druhej? Dobre, ešte mi o trištvrte prosím pošlite sms. Neviete GPS súradnice tej kaviarne? Nevadí, nájdem si to na nete. Ešte skontrolujem, aké tam majú menu. Žiaľ, nemám projekt, fotky, analýzu a ani 3D animáciu. Mám len nervy a vibruje mi žalúdok, lebo moj kamarát čaká na toto čudo. A v tých nervoch mi behajú po rozume vety z posledného týždňa... Ďakujem vám, milí kreatívci, že vďaka vám práve končím tento nekreatívny výplod mojej unavenej mysle. Ďuro, a Teba pozývam na kávu do Prašnej v utorok o šiestej. Platí?
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite