Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ušami Michala Kaščáka

.michal Kaščák . .časopis .osobnosti

Naozaj sa mi nechce písať o politike, už ma to unavuje. Ale dajú sa obísť také krásne podnety, akých sme svedkami v poslednom čase?

Naozaj sa mi nechce písať o politike, už ma to unavuje. Ale dajú sa obísť také krásne podnety, akých sme svedkami v poslednom čase?
Myslel som si, že ma už veľa vecí nedokáže prekvapiť, ale tak, ako je nekonečný vesmír či tvorba, tak je nekonečný aj diapazón (použiť slovo diapazón bol vždy môj sen) inšpirácií od súčasného premiéra. Tentoraz zvolil veľmi rafinovaný spôsob — ospravedlnenie. Keby to bolo ospravedlnenie ako také, tak by išlo o jav, o ktorom by sa dal nakrútiť veľkofilm podobný Majke z Gurunu ... už počujem úvodné slová ... u nás v Čabovciach stalo sa čosi nevídané... Na tomto „prepáčte“ som sa však pobavil ako už dávno nie.
Zistili sme, že keď volíme správnu stranu, pán premiér sa nám môže prísť ospravedlniť aj osobne a dokonca prešetrí všetko, čo nám prekáža. Ak by bol pán dôchodca volil inú stranu, tak by ostal provokatérom a všetko by to bolo niekým organizované trápne divadlo. Keďže volil Smer, tak má šťastie, už sa jeho vec prešetruje. Ja len s údivom sledujem, ako sa nám pekne ukazuje myslenie predsedu vlády čoraz jasnejšie, vraví sa tomu boľševizmus, aj keď to slovo mám radšej ešte menej ako diapazón a v písanom texte ho úplne neznášam. Milí Pezinčania, milá Hedviga, milí Šútovčania, je tu pre vás pekný odkaz — stačí voliť Smer, všetci pekne do jedného a vaše veci sa pohnú správnym smerom, dočkáte sa možno aj zaslúženého „prepáčte“. Vlastne, všetci na Slovensku by mali voliť jednu stranu, lebo to „prepáčte“  si naozaj zaslúžia všetci. Dokonca aj ženy... Čo? To som ale grand... Aj ženy. Milé ženy, nehnevajte sa na mňa, ospravedlňujem sa vám ako MUŽ ženám, ja, superman, vám ženám. Som naozaj rád, že sa Fico ospravedlnil Radičovej ako muž žene, a nie ako muflón jeleňovi, sob žížale či betónový kváder čapici. Je to pekné. A úprimné — asi ako karafiáty rozdávané vďačným tetám pred kamerami od človeka, ktorý neváha ničiť život obyčajnej dievčine, lebo sa mu politicky nehodilo jej nešťastie. Asi nevolila Smer a ešte bola aj žena, tak čo sa ňou vlastne zaoberáme?
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite