Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .kultúra

TREBA POZERAŤ nové spracovanie Vinnetoua; TREBA POZERAŤ nový slovenský večerníček; TREBA POZERAŤ oscarový dokument o Amy Winehouse; TREBA POZERAŤ Starého Sorrentina; TREBA POZERAŤ Sherlocka v premiére;

TREBA POZERAŤ
nové spracovanie Vinnetoua

Nemecká RTL doň naliala mimoriadne peniaze, angažovala zaslúžilých tvorcov na čele s renomovaným režisérom Phillipom Stölzom, obsadila charizmatických hercov a dúfa, že ľudia sa budú dívať. U nás len deň po nemeckej premiére a nielen pamätníci, ale i potenciálni noví fanúšikovia, omladina, pre ktorú je Karl May len meno, čo nepoznajú. Azda preto sú namieste i mierne rozpaky, nie je totiž vôbec jasné, či oní fešáci v hlavných úlohách Vinnetoua a Old Shatterhanda, Nik Xhelilaj a Wotan Wilke Möhring, obaja nie najvýraznejší charakteroví herci, svoje úlohy zvládnu. Vlastne to ani možno nebude treba, nový Vinnetou vlastne môže iba príjemne prekvapiť.
Pondelok, 26. decembra,
streda, 28. decembra,
piatok, 30. decembra,
Jednotka, 20:25.

TREBA POZERAŤ
nový slovenský večerníček

Slovenská animovaná tvorba prichádza v poslednom období s množstvom skvelých nových projektov. Cez Vianoce si môžete pozrieť nový sedemdielny večerníček Drobci, prvý diel rovno na Štedrý večer.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite