Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .kultúra

TREBA DAROVAŤ strom; TREBA DAROVAŤ predplatné papierových novín; TREBA NAKUPOVAŤ dobre a dizajnovo; TREBA SI VYPOČUŤ koncerty pod pyramídou; TREBA SA POZERAŤ V TELKE V dobrom aj zlom, v zdraví aj chorobe;

TREBA DAROVAŤ
strom

Náčelník Lesoochranárskeho zoskupenia Vlk Juraj Lukáč nám v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí dal skvelý tip na vianočný darček: „V našom lese ľudia kupujú stromy, a podporujú tak zväčšovanie rezervácie Vlčia. Strom stojí 50 eur a každý má svoj. Nemôže si ho so sebou zobrať ani predať, má len list vlastníka. Stromy máme spočítané súdnym znalcom a keď si niekto jeden kúpi, tak ho odškrtneme. Ľudia si môžu vybrať aj úplne konkrétny, ísť sa s ním odfotiť, ten už nikto iný nedostane. Niektorí si dokonca kupujú stromy, až keď spadnú na zem a chodia sa pozerať, ako hnije.“ Viac informácií o kúpe stromu, prípadne o trvalej podpore zoskupenia nájdete na wolf. sk.

TREBA DAROVAŤ
predplatné papierových novín

Ako pripomenul náš kolega Filip Olšovský v článku s tipmi na vianočné darčeky, jedným zo spôsobov, ako uchrániť slobodu v dnešnom svete, je podľa Timothyho Snydera podporiť žurnalistiku predplatením papierových médií. Ak predplatíte obľúbený časopis alebo noviny ako vianočný darček niekomu blízkemu, okrem dobrého pocitu, že zachraňujete slobodu, dáte aj skvelý dar, ktorý nepoteší len raz pod stromčekom, ale opakovane.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite