Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA VIDIEŤ A POČUŤ nový album skupiny Billy Barman; TREBA SI VYROBIŤ Rodinný herbár; TREBA SA STRETNÚŤ so spisovateľmi na Ypsalone; TREBA POBESEDOVAŤ o Súkromnom živote molekúl; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Populačná explózia na Balkáne;

TREBA VIDIEŤ A POČUŤ
nový album skupiny Billy Barman

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa bavili s frontmanom kapely Billy Barman Jozefom Vrablom aj o nabitom programe, ktorý ich tento týždeň čaká. „V utorok máme predpremiéru nového koncertného programu v Nitre, vo štvrtok je krst nového albumu Dýchajúce obrazy v bratislavskom MMC a cez víkend hráme s Vidiekom v Londýne na československej párty. V živote sme v Londýne nehrali a už vôbec nie krstili, tak to treba využiť, nový album pokrstíme aj tam.“ S novým albumom kapela zverejnila aj úplne nový videoklip k piesni Sloboda, o réžiu sa postaral Bratislavčan s umeleckým menom Lousy Auber.

TREBA SI VYROBIŤ
Rodinný herbár

Rodinný herbár Ľubice Kochanovej a Františka Tökölyho je veľmi výstižný názov krásnej novej slovenskej knihy, ktorá nie je len na pozeranie a čítanie, ale aj na ďalšie aktivity. Spoznávanie, hľadanie, zbieranie, lisovanie a lepenie našich rastlín a bylín, to všetko je obsiahnuté v slove herbár. Prívlastok rodinný však tomu celému dáva ďalšiu hodnotu, pretože nás nabáda, aby sme výpravu za úlovkami absolvovali spoločne, dospelí s deťmi, a okrem trávenia príjemného času v prírode a na čerstvom vzduchu vytvorili knihu nielen plnú rastlín, ale i veselých spomienok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite