Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA STRIEDAŤ Chôdzu s tancom; TREBA ČÍTAŤ deťom Janovica; TREBA SA VYBODKOVAŤ v Kompote; TREBA ROZPRÁVKY, rozprávky, rozprávky, rozprávky; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Kadár a Liška v Hollywoode

TREBA STRIEDAŤ
Chôdzu s tancom

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sa nám olympijský víťaz Matej Tóth okrem iného priznal, že hoci mu chýba umelecké nadanie, umenie má rád. „Dcéry vedieme ku športu, ale aj k umeniu pričuchnú, mladšia začala chodiť na výtvarný a dramatický krúžok, staršia tancuje. Podobne, ako kedysi kvôli mne začali byť všetci v rodine zažratí do chôdze, tak teraz u nás v rodine začína byť v kurze tanec.“ Príležitosť užiť si dobrý tanec bude mať rodina Tóthovcov už o týždeň, keď v Banskej Bystrici v Divadle štúdio tanca bude festival Tvorivé dni, ktorý prináša predstavenia súčasného tanca, pohybové workshopy s domácimi a zahraničnými osobnosťami, prednášky, analýzy a diskusie.
www.studiotanca.sk

TREBA ČÍTAŤ
deťom Janovica

Nášmu aforistovi a smutnoanekdotistovi Tomášovi Janovicovi vyšla v detskom vydavateľstve Buvik nová knižka pre najmenších čitateľov Zažmúr očká s krásnymi ilustráciami Márie Nerádovej (jej tvorbu si môžete pozrieť na stránke www.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite