Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Otcovská záchrana

.brat Filip .časopis .osobnosti

Nejaká téma vždy akosi výrazne zasvieti a potom zhasne. Kým je na pretrase, nejeden pisateľ sa jej chce zmocniť a nasvietiť ju z málo videného uhla. A popri toku udalostí sa zvykne prehliadnuť aj mediálne síce menej zaujímavá, no mimoriadne silná udalosť.

tak som pred týždňom zachytil informáciu, že vlaky z Kraľovian v smere na Turany niekoľko hodín meškali. Čo bolo príčinou, keď vieme, že fujavica a metelica sú ešte ďaleko?

Na vine bol list mladého chlapca na rozlúčku, ktorý ráno zanechal svojim rodičom skôr, než sa rozhodol ukončiť svoj život skočením pod vlak. Informácia sama osebe mimoriadne vážna a pre rodičov extrémne mučivá. Čo robiť? List je tu, no syn tu už nie je. Zrejme smeruje na miesto činu. Otec sa napriek tomu, že je zo správy paralyzovaný, rozbieha k železnici. Ktovie, do akej miery je spoluzodpovedný za danú situáciu. Vzdialenosť zastávky Kraľovany po zastávku Turany je 11 kilometrov. Je to ako hľadanie ihly v kope sena.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite