Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA ZAŽÍVAŤ spoločne s deťmi; TREBA SA RADOVAŤ z dobrovoľníckej práce; TREBA PRIPOMENÚŤ všeobecnú mobilizáciu; TREBA SA STRETNÚŤ s Olmom Omerzom; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Vin Diesel v obleku;

TREBA ZAŽÍVAŤ
spoločne s deťmi

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám náš spolupracovník psychiater Michal Patarák rozprával o združení, ktoré majú spoločne s niekoľkými kamarátmi. „Volá sa Otcasy a tvorí ho niekoľko otcov so synmi. Je to trochu diskriminačné, ale pomaly možno vznikne aj variant s dievčatami. Občas zájdeme na potulky prírodou, ale nie je to len o tom. Až s chlapcami som si uvedomil, že výchova nie je len to, čo hovoríš, máš naplánované, ale aj spoločný zážitok.“ Ak nie ste turistické typy, nezúfajte, spoločné zážitky môžete mať aj v divadle. Už 30. septembra sa začína podujatie Bábkarská Bystrica tour 2016, ktoré uvedie 14 produkcií pre deti v Banskej Bystrici a v obciach Banskobystrického regiónu.
bab2016.bdnr.sk

TREBA SA RADOVAŤ
z dobrovoľníckej práce

Ak vám chýba trochu pohybu a práca na čerstvom vzduchu, môžete si to teraz vynahradiť na Víkende s inváznymi rastlinami, ktorý organizuje OZ Joy'n'Work - Radostná práca v najjužnejšej časti Slovenska na sútoku Dunaja a Ipľa.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite