Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Cítim sa zaneprázdnený, ale nesmierne šťastný

.daniel Hevier ml. .časopis .kultúra

Rozhovor s Rusty Andersonom, gitaristom sprievodnej kapely Paula McCartneyho, ktorý s ním hráva už od roku 2001.

z prvého stretnutia s Paulom si mal veľkú trému. No vraj ti venoval dostatok času a to stretnutie bolo nakoniec veľmi priateľské.

Rusty: Keď som sa prechádzal po Henson Recording Studios v Los Angeles a uvidel tam Paula, bolo to pre mňa neskutočné. Nikdy by ma nenapadlo, že stretnem niekoho z The Beatles, a už vôbec, že to bude Paul McCartney! Bol veľmi láskavý a odzbrojujúci ako zvyčajne. Po polhodinke sme už hrali ako zohratá kapela.

na vašom prvom spoločnom turné ste odohrali viac ako 100 koncertov. Musela to byť dosť vyčerpávajúca skúsenosť. Ako si si zvykol na takéto tempo?

Rusty: A to je na tom to zábavné, že sa mi zdá, že naše pracovné tempo sa zvyšuje z roka na rok. Paul má v sebe toľko energie! Predtým som hrával s kapelou s názvom Ednaswap. Po turné, v ktorom sme cestovali dodávkou v snehu a hádali sa, som ocenil úroveň profesionality, aká panuje u Paula.

spolupracuješ s mnohými osobnosťami, ale Paul pre teba predstavuje niečo špeciálne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite