Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dvaja sklamaní voliči

.denisa Gdovinová .časopis .téma

Majú jeden spoločný pocit. Pred voľbami vedeli, že strany možnosť vládnutia so Smerom nevylučujú úplne. No tieto signály pochopili len ako poslednú možnosť. 

Ako riešenie, ktoré zostane, keď Bugár a Procházka vyskúšajú všetko ostatné. Nesklamalo ich prikývnutie Smeru, sklamala ich rýchlosť a najmä ľahkosť, s akou to kývnutie prebehlo.

Jakub Goda je 3D grafik, pohybuje sa medzi reklamou a filmom a často aj politickým aktivizmom. V prezidentských voľbách stál za webom Pozoruhodná chrbtica Roberta Fica, v ktorej na pozadí grafickej chrbtovej kosti sprevádza Ficovými kariérnymi míľnikmi. V týchto voľbách sa už nechcel púšťať do všeobecných antikampaní, preto prijal ponuku od Martina Dubéciho, ktorý bol na kandidátke Mostu-Híd, a svoju kreativitu venoval jemu. Vytvoril infografiku znázorňujúcu nepredstaviteľné sumy uliate pri CT či Váhostave a nechal na nej Širokého usmievať sa vedľa palety plne naloženej peniazmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite