Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pod lupou Jána Štrassera: Pokora?

.ján Štrasser .časopis .klub

Dá sa týždeň po voľbách niečo podstatné dodať k tej záplave múdrych, hlúpych, veselých, smutných, vtipných, trápnych slov? Azda len pár postrehov z volebnej noci:

Centrála Smeru bez Roberta Fica na pleciach svojich poddaných a s fľašou kokakoly v ruke. Centrála Siete bez utajeného Radoslava Procházku. Centrála Sme rodina s evidentne zaskočeným Borisom Kollárom, ktorému postupne dochádzalo, že svoj pobyt vo svojej vile na Floride a na smotánkovitých eventoch bude musieť občas prestriedať výskytom v parlamente. A ešte najfrekventovanejšie slovo politikov, ktorému inak v bežnej prevádzke nerozumejú – pokora. A televízia Markíza, čo svoje kvalitné volebné štúdio s Martinom Slosiarikom a Mariánom Leškom speňažila kilometrami reklám, ktoré v kontexte s príbehom volebnej noci pôsobili komicky a trápne. A Richard Sulík, od prvej povolebnej minúty ochotný spojiť sa s kýmkoľvek (okrem Smeru, samozrejme), len aby si (hypoteticky) zapremiéroval.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite