Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zuska Kepplová: Nebojte sa!

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Spisovateľka a dramaturgička Zuzana Kepplová po úspešnom debute Buchty švabachom a druhej knihe 57 km od Taškentu odovzdala do tlače tretiu knihu Reflux.

Teraz sa jej potreba písať preliala z beletrie inam, naplno sa venuje publicistike.

nemám vôbec žiadny písací rituál.

Neviem, ako sa mi darí písať knihy. Keď som mala možnosť ísť do Prahy na rezidenčné štipendium, bolo to príjemné aj znepokojivé zároveň. Zrazu som mala na písanie ucelený čas, bola to hlavná náplň dňa. Inak je moje písanie len také prikrádanie, počas dňa si niekde na to uchmatnem čas. Bojujem s organizovaním času a so sústredením. Teraz som práve išla vlakom a rozmýšľala, že by sa tam ideálne pracovalo. Nemôžem si ísť uvariť čaj, naložiť práčku, neviem sa vyrušovať sama a ani nikto iný. Konečne som si tam urobila domácu úlohu z arabčiny! Začala som totiž chodiť do školy, diplomatická akadémia sa mi zdala ako užitočný doplnok vzdelania. Ešte som tam čerstvá, prvý semester. Ale už viem napísať po arabsky: Som významný minister.

mala by som pre alergie držať oveľa prísnejšiu diétu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite