Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nevkus, hrubosť a križiak

.štefan Hríb .eva Čobejová .časopis .týždeň doma

Spojenectvo Borisa Kollára a Milana Krajniaka odhalilo, ako nebezpečne sa tu presadzuje primitivizmus. Ich nová strana patrí k tomu najhlbšiemu dnu, aké tu od roku 1989 vzniklo.

Takže Boris Kollár už nie je len multiotec, podnikateľ, majiteľ Fun Rádia, hviezda bulváru a smotánok, ale aj rodinný politik, ktorý zachráni Slovensko. Celkom vtipné. Ak sa človek krátko pred päťdesiatkou rozhodne prestúpiť z podnikania na politickú kariéru, mal by mať naozaj vážny dôvod, silnú motiváciu a dobrý príbeh. Bonusom by mala byť charizma. Čo z toho má Boris Kollár?
Jeho bonusom je, že ho na Slovensku pozná hádam každý, má celebritnú slávu, hoci pochybnú a plytkú. Niekto ho pozná z facebooku, niekto možno z Fun rádia, ale absolútna väčšina obyvateľov Slovenska ho pozná z bulváru. Má aj svojský príbeh – deväť detí s ôsmimi ženami, to naozaj nie je nudná story. Kvôli nemu majú dnes tisícky mladých žien totálne popletenú hlavu, keď túžia po tom, aby ich oplodnil. Je to rýchla cesta k drahým kabelkám, dovolenkám na Floride, veľkému autu a lacnému životu. Treba získať Kollára, hoc aj na jednu noc, a dievča bude zrazu bohaté a slávne.
Pre toto všetko sa zdalo nemožné, žeby sa práve Boris Kollár stal deklarovaným obrancom, a teraz pozor – tradičnej rodiny. Lenže stalo sa. Jeho Fun rádio napríklad ako jedno z mála vysielalo reklamné spoty podporujúce nedávne referendum. Kollár však bojuje spôsobom, ktorý viac hovori o jeho mravoch ako o probléme rodín: „Mne neprekáža, aj keď majú registrované partnerstvá, ale keď ja sa zaľúbim do mojej kozy, tak predsa nebudem chcieť od spoločnosti, aby náš vzťah legalizovala a mohol som sa s ňou úradne zosobášiť a potom si pôjdeme adoptovať deti!
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite