Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pod lampou za jedno euro

.štefan Hríb .časopis .editorial

Túto jar sme sa aj vďaka vašej pomoci naučili vyrábať Pod lampou sami, bez zázemia a zdrojov veľkých televízií. Robíme to lacno, rýchlo a flexibilne. Pred nami je teraz veľká jesenná výzva.

Chceme robiť Pod lampou v kvalite, na akú ste zvyknutí. Chceme to robiť každý týždeň, a chceme, aby sa k sledovaniu jednej z posledných slobodných diskusií dostalo čo najviac ľudí. Preto je a aj bude relácia Pod lampou každý štvrtok o 16.00 na webe www.tyzden.com nezamknutá, a teda každému bezplatne prístupná.
Už na jar sme sa tiež dohodli s televíziou NOE, ktorá je šírená káblovými operátormi v Česku aj na Slovensku, že odvysiela naše diskusie každý štvrtok o 22.00, vždy týždeň po tom, ako ich zavesíme na náš web.
Na jar sme si navyše overili, že sme schopní vyrábať Pod lampou v našom novom štúdiu, ale aj v rôznych divadlách a kluboch po celom Slovensku a už aj za jeho hranicami.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite