Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .časopis .osobnosti

Film Amy je geniálny portrét. Dokument poskladaný len z autentických záberov Amy Winehouse z celého jej krátkeho života. Aspoň na niečo sú dobré tie telefóny. Vďaka mobilným záznamom, od záberov z oslavy štrnástych narodenín až po machlenie sa na záchode pred koncertom, sme stále úplne blízko, celkom pri koži absolútne výnimočnej baby, geniálnej songwriterky, originálnej a rýdzej autorky nesmrteľných songov týchto čias a jednej až šokujúco nevyzretej dievčinky zároveň. 

Film Amy je geniálny portrét. Dokument poskladaný len z autentických záberov Amy Winehouse z celého jej krátkeho života. Aspoň na niečo sú dobré tie telefóny. Vďaka mobilným záznamom, od záberov z oslavy štrnástych narodenín až po machlenie sa na záchode pred koncertom, sme stále úplne blízko, celkom pri koži absolútne výnimočnej baby, geniálnej songwriterky, originálnej a rýdzej autorky nesmrteľných songov týchto čias a jednej až šokujúco nevyzretej dievčinky zároveň. Vďaka tým roztraseným, intímnym, kamarátskym záberom v kontraste s prepáleným mediálnym blýskaním, kde fotoaparáty stále zbesilejšie cvakajú zubami, čím sme bližšie štvanici, máme neskutočnú možnosť uvidieť zblízka krátky životný výkon skokana do rajských výšok i zlomený väz.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite