Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

TELEVÍZIA Elán a Panelák

.bohumil Stejskal .časopis .ostatné

Pôvodná tvorba je späť. Opakovaný úspech speváckych súťaží a markizáckych hitov Susedia a Ordinácia v ružovej záhrade nemohol zostať bez následkov. Teda bez následníkov.

Pôvodná tvorba je späť. Opakovaný úspech speváckych súťaží a markizáckych hitov Susedia a Ordinácia v ružovej záhrade nemohol zostať bez následkov. Teda bez následníkov.
Televízia JOJ spustila denný seriál Panelák. Markíza nadviazala na tanec a spev kastingom do muzikálu Elán je Elán. Seriál Panelák sa rozbehol s prekvapujúcim úspechom. Divákom nevadia ani miestami kostrbato napísané dialógy. Poctivo sledujú, ako sa vyvinú klasické seriálové intrigy, dramatické zvraty a občas aj zvratky. Áno, zvratky.
Seriálové dieťa sa totiž vydávilo na seriálový mercedes seriálového takmermafiána na konci prvého vysielacieho týždňa. Na televízno-seriálové prostredie je však jazyk postáv svieži a príbuzný tomu, čo väčšina používa v dennom styku. Markíza má nedeľňajší večer overený. Hudba a tanec je to, na čo sa týždňom a víkendom unavení diváci chcú pozerať. V úlohe moderátora sa už pravidelne strieda Vilo Rozboril a dvojica Adela/ Pyco. Elán je Elán zverili Rozborilovi. Invenciu príliš netreba, stačí nablýskané štúdio, živá kapela a živí súťažiaci. O zábavu sa postará „v zákulisí whiskujúca“  porota. Slávna popová kapela si v súťaži vyberá hercov do pripravovaného muzikálu o sebe samej. Program sa podobá na všetko, čo doteraz  Markíze prinieslo úspech – SuperStar, Bailando, Let´s Dance. Elán je Elán jednoducho nemôže ako televízny produkt nefungovať. Spievané pesničky sú odovzdávané z generácie na generáciu a poznajú ich aj malé deti.
Medialne.sk
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite