Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ušami Michala Kaščáka

.michal Kaščák .časopis .osobnosti

Vydavatelia periodickej tlače pripravujú vždy na konci roka pre čitateľov pascu. Aby mohli cez najkrajšie sviatky oddychovať, vydajú dvojčíslo. Tým spôsobia sebe radosť, nemátajú ich termíny a

Vydavatelia periodickej tlače pripravujú vždy na konci roka pre čitateľov pascu. Aby mohli cez najkrajšie sviatky oddychovať, vydajú dvojčíslo. Tým spôsobia sebe radosť, nemátajú ich termíny a prázdne strany, ktoré treba zaplniť, a čitateľa, naopak, vystavia dvojnásobnej záťaži.
V prípade tohto časopisu ide často o hrdinstvo prečítať aj normálne vydanie – niežeby sa moji kolegovia nedali čítať, práve naopak, píšu úžasne, nedajú sa odbiť len prelistovaním a pozretím si obrázkov napríklad v električke alebo na záchode (už len pre možnosť oslovovať kolegu Lasicu kolega sa mi oplatilo súhlasiť s tým, aby som sem každý týždeň prispieval).
Ja som sa rozhodol, že doprajem čitateľom aspoň akú-takú kompenzáciu a svoj stĺpček, naopak, o polovicu skrátim. To je môj darček Vám i Tebe milý čitateľ (s niektorými si tykám). V ušetrenom čase sa môžete venovať svojim blízkym, kritickej prílohe, sebe alebo láske na mnoho spôsobov. Prajem vám veľa radosti a času na ňu aj v roku 2008.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite