Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Antropologická kontrarevolúcia

.vladimír Palko .časopis .polemika

„Je to antropologická revolúcia,“ povedala o zákone o manželstvách osôb rovnakého pohlavia ministerka Christiane Taubirová. Táto revolúcia prebieha už dlhé roky na celom Západe, jej cieľom je kompletná výmena morálky v otázkach rodiny a ochrany ľudského života. Manželstvá gayov vo Francúzsku sú len ďalšou kapitolou, i keď nesmierne významnou.

Revolúcia prináša niekoľko hrozieb:
1.    Skorumpovanosť jazyka, pripomínajúca obdobie komunizmu. Pojem homofóbia je podvod, ktorý slúži na zastrašenie odporcov redefinície manželstva, označovaných za trpiacich fóbiou, teda duševne chorých. Na dehumanizáciu odporcov agendy slúži i pojem „zločin z nenávisti“. Ďalším podvodom je vydávanie homoagendy za boj za toleranciu, hoci tolerancia voči homosexualite je tu už dávno a skutočným cieľom agendy je donútenie k povinnej úcte voči homosexuálnym zväzkom, aká sa doteraz prejavovala len voči tradičnému manželstvu.  Skorumpovanosť vidíme i na spôsobe, ako o situácii vo Francúzsku informujú médiá, keď o miliónovom zhromaždení napíšu, že tam prišli desiatky tisícov.
2.    Perzekúciu odporcov, ktorí nehodlajú zvláštnym spôsobom oslavovať zväzky, ktorých súčasťou je sodomia. Čelia vyhadzovaniu z práce, súdnemu ruinovaniu ich súkromného podnikania, trestnému stíhaniu, výsluchom na polícii a podobne. Nehovorím proroctvá do budúcnosti. Hovorím o tom, čo sa deje.
3.    Z tváre sveta má zmiznúť inštitúcia, ktorej jeden z deklarovaných zmyslov bola reprodukcia ľudského rodu, výchova detí a teda špeciálna ochrana detí. Inštitút rozvodu tu je tisícročia, inštitút polygamného manželstva tiež, ale myšlienka, že manželstvo  nemá v princípe nič s reprodukciou, ale ide len o romanticko-erotický vzťah dvoch ľudí, je revolučne novátorská. Tisícročná skúsenosť, že je lepšie, keď je dieťa vychovávané otcom a matkou, sa odmieta.
4.    Indoktrináciu detí v školách. Ak sa zákonom stanoví, že homosexuálnym zväzkom spoločnosť prejavuje osobitnú úctu, potom nevyhnutne musia rodičia rátať s tým, že ich deťom sa bude v školách vštepovať rovnocennosť „sexuálnych orientácií“.  
Revolúcia sa týka i Slovenska. I my patríme pod jurisdikciu Európskeho súdu pre ľudské práva, ktorý v týchto dňoch definitívne odmietol žalobu bývalej sobášnej úradníčky z Londýna Lillian Ladele. Tá si pred niekoľkými rokmi márne uplatňovala výhradu vo svedomí, aby nemusela uzatvárať registrované partnerstvá osôb rovnakého pohlavia, a prišla o svoje zamestnanie. Európsky súd výhradu vo svedomí neuznáva. V tomto svetle si treba spomenúť na zápas o výhradu vo svedomí, ktorý prebehol na Slovensku v roku 2006.
Celofrancúzske kontrarevolučné hnutie „Manif pour tous“, ktoré je opakovane schopné dostať do ulíc milión ľudí, je prekvapením. Nikto ho nečakal. Poučenie? Genderová ideológia vôbec nemusí zvíťaziť.   

Autor je bývalý minister vnútra.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite