Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bojím sa, že nenapredujem

.časopis .rozhovor

Tvrdí, že Superstar jej súkromný život nezmenila. Napriek tomu, že ju dnes ľudia pokladajú za najlepšiu slovenskú moderátorku, má o sebe veľké pochybnosti. Adela Banášová.

Tvrdí, že Superstar jej súkromný život nezmenila. Napriek tomu, že ju dnes ľudia pokladajú za najlepšiu slovenskú moderátorku, má o sebe veľké pochybnosti. Adela Banášová.


.pamätáme si vás, ako ste ešte pred začiatkom celého projektu Superstar sedeli s partiou v jednom bratislavskom pube a vzrušene sa bavili, aké to bude. Naplnili sa vaše očakávania?
Nepamätám si, že by som mala očakávania. Keď ma vtedy zavolali na konkurz, ani som nevedela, o čo presne ide. V Nemecku vznikol okolo toho ošiaľ, ale nevedela som si predstaviť, čo to vyvolá na Slovensku. Navyše v spojení s STV a neznámymi moderátorskými tvárami.

.nevnímali ste to ani ako svoju šancu?
Mala som stres najmä zo seba, keďže to malo byť v prime-time a úplná šou. Nevnímala som sa ako typ, ktorý sa na to hodí.

.kto na vás vlastne prišiel?
Bol konkurz. Boli tam režisér Ňunéz, riaditeľ STV Rybníček a ešte ktosi. Ja som vlastne tých ľudí ani nepoznala.

.počas troch rokov, keď ste sa stali jedným z najznámejších ľudí na Slovensku, sa váš život zásadne zmenil?
Je trochu iný. Keď sa kvôli práci stretnem s ľuďmi, už majú o mne nejaké predstavy a už nemusím bojovať s pocitom, čo ľudia o mne povedia. Zmenilo sa aj to, že mám trochu viac peňazí.

.ľuďom, ktorí sú zrazu slávni a bohatší, sa občas stane, že stratia najlepších priateľov. Aj vám sa to stalo?
Naozaj veľkých kamarátov nemám veľa, nie som ten typ, ktorý, keď večer nemá čo robiť, prehrabáva sa v telefónnom zozname kde má 30 možností. Okrem Sajfu a niekoľkých ľudí z tejto brandže mám možno ešte dvoch či troch kamarátov zo strednej školy, s ktorými sa stretávam. Tento problém som teda nemusela riešiť.

.mali ste niekedy počas tých troch rokov pocit, že ste sa radšej do Superstar nemali pustiť?
Áno, ale to vyplýva z mojej povahy. Som veľmi váhavý človek.

.nie ste si istá, či to robíte dobre?
Jednak často pochybujem o tom, či to robím dobre, ale často sa aj pýtam, čo by sa stalo, keby som to nezobrala. Mám to zrejme po mame. Nie je to nič fatálne ani patologické, sú to také...

....depresie?
Skôr sú to také výkyvy. Som človek, ktorý si aj menšie negatívne veci vyfarbuje tmavšie než sú. A naopak, pri pozitívnych podnetoch bývam až neoprávnene euforická.

.teda trochu maniodepresívne dievča?
(Smiech.) Vy ste ma pekne diagnostikovali. Ale nie. Nie som hysterická povaha, neprežívam moje nálady navonok, skôr si to tak v hlave urovnávam.

.v bulvári sa o vás všeličo píše, ako sa to dá zniesť?
Je to skvelá škola. Najskôr som to neznášala, hoci ja zďaleka nie som hlavná obeť bulváru. Je pravda, že to bol pre mňa spočiatku šok. Kedysi mi veľmi záležalo na tom, čo si o mne myslí, trebárs, sused. A zrazu som dostala od bulváru taký protiúder, že som už nemala silu rozmýšľať ani nad tým, čo si o mne myslí celé Slovensko. Ani teraz to vždy neznášam celkom v pohode, keď však omne napíšu blbosť, trvá už len asi päť minút, kým sa upokojím.

.koľko z toho, čo sa o vás píše, je pravda a koľko klamstvo?
Sú denníky či skôr vydavateľstvá, kde si vymýšľajú od podlahy. Poznám to už podľa jednotlivých novinárov...

.čo im vravíte, keď ich stretnete?
S tými ľuďmi sa nebavím.

.nikdy ste sa ich na to nepýtali?
Zvaľujú všetko na šéfredaktora. Ale nejako zvlášť sa na nich nehnevám, každý žijeme v nejakom kompromise, len oni asi vo väčšom.

.čo vás zatiaľ najviac zranilo?
Titulka v Novom čase o tom, že mám hviezdne maniere. Bolo to ešte pred Superstar2. Vraj som odmietla prijať ponuku, lebo sa mi málil honorár. Zamrzelo ma, že to vyšlo z vlastných radov.

.teda, že si ten článok objednala STV?
Neviem, či impulz išiel od televízie, alebo od jedného konkrétneho človeka. Celé to vzniklo tak, že odo mňa v STV chceli, aby som išla robiť nejakú promoakciu na kúpaliská, na čo som jednak nemala čas a ani som v tom nevidela zmysel. Potom vyšiel ten článok.

.keď si niečo také vaši blízki prečítajú, ovplyvňuje ich to?
Bežní ľudia majú tú dobrú vlastnosť, že na takéto informácie rýchlo zabudnú. A moji naozaj blízki nemajú po prečítaní takýchto článkov dôvod o mne pochybovať.

.aký je to vlastne pocit byť často na titulkách novín a časopisov?
Poteším sa, keď mám rozhovor, ktorý má hlavu a pätu. Teším sa, keď je na titulke pekná fotka, ale nerobí mi dobre, keď to už vyzerá, akoby som vyskakovala z každej konzervy.

.ste introvert alebo extrovert?
Niečo medzitým.

.vystupovať v hale, kde vás sleduje dvetisíc ľudí a ďalší milión na obrazovkách, padne dobre rodeným šoumenom. Je to aj pre vás prirodzené?
Nie je to pre mňa prirodzené. Ani ako dieťa som nebola príliš extrovertná.

.ste hanblivá?
V niektorých situáciách a pri niektorých ľuďoch určite som.

.v Superstar ste „nahá“ pred celým národom, napriek tomu pôsobíte úplne suverénne.
Inak by som sa zrejme cítila, keby som bola na pódiu sama. Vždy som tam však so spolumoderátorom alebo s niekým z vystupujúcich. Vždy sa úplne sústredím na rozhovor a dav celkom odblokujem. Jediná situácia, keď ma to takmer premohlo, bolo, keď som prvýkrát schádzala po schodoch na pódium a všetci pišťali. Ale včas som sa spamätala. Vôbec, to pišťanie davu je to, s čím najviac bojujem.

.krátko pred priamym prenosom, počas ktorého vás bude sledovať milión divákov, prevažuje strach alebo radosť?
Určite sa nebojím, pravdupovediac, tento formát nie je náročný na moderovanie. Náročný je len v tom, ak tam chce moderátor okrem esemeskového čísla prepašovať aj jednu súvislú vetu. Oveľa väčší strach cítim, keď vo veľkej kinosále Auparku päť minút moderujem premiéru filmu a ľuďom vidím priamo do tváre. V Superstar vidím len neosobnú masu ľudí, ktorí sú voči všetkému euforicky prednadšení.

.publikum na Superstar tvoria najmä tínedžeri. Moderujete aj pre náročnejšie publikum?
Nemyslím si, že publikum na Superstar je úplne nenáročné, len tá náročnejšia časť o sebe dáva menej vedieť.

.nespôsobuje tínedžerský formát programu, že vás to tlačí k infantilnejšiemu prístupu?
Občas tam infantilné vsuvky simpsonovského humoru vložíme. Ja to však neriešim, mňa úroveň publika až tak nezaujíma, ja si rozprávam svoje. Moderovanie závisí od mojej úrovne, nie od publika. Keď moderujem akciu pre generálneho riaditeľa Slovenskej pošty, správam sa viac-menej rovnako ako na Superstar. Len nemám ružové elasťáky a fontánku na hlave. V rámci mojich možností sa vždy snažím prispôsobovať skôr náročnejším divákom.

.teda vás to nijako nebrzdí?
Je pravda, že ak by som mala robiť Superstar dlhodobejšie, ako moderátorku ma to už nikam neposunie.

.štvrtú Superstar už robiť nebudete?
Nie som si celkom istá, či by som to chcela. Nie preto, že sa mi ten program nepáči, ale nerada by som sa z toho zbláznila. Ale nemám vyriešené ani to, čo ďalej. To, ako o sebe pochybujem, je silnejšie, než ambícia niekam ísť a zaklopať na dvere.

.superstar funguje na princípe, že obyčajný človek dostane šancu, aby sa dostal do veľkého sveta. Musí na to pekne vyzerať, musí vedieť spievať odrhovačky, musí mať iskru a musí vedieť okolo seba vyvolať rozruch. Je to niekoľkomesačná ilúzia. Vy stojíte v strede tejto ilúzie. Aký máte z tohto pocit?
Klam je to pre tých, ktorí sa dajú oklamať. Ja to nevnímam ako klam. Teraz, keď máme za sebou dve Superstar, každý sa na to môže pozerať reálnejšie. Každý už vie, že po skončení ošiaľu už nebudú všetci nad súťažiacimi odpadávať. Iste, celé to dianie je ilúziou. Ale ja si tam akúsi zakotvenosť v realite zachovávam.

.vy sa so súťažiacimi ľudsky zblížite?
Nie sú z toho kamarátstva na život a na smrť, ale viem sa s nimi porozprávať a pochopiť ich postoje.

.niektorí z nich majú 15 rokov. Keď si premietnete osudy detí z troch ročníkov, skôr im to pomáha alebo škodí?
Každému sa deje, čo sa mu má diať. Vidím to na svojom priateľovi Tomášovi, ktorý ešte nedávno sedel na poľnohospodárskej strednej škole kdesi v zadnej lavici, učil sa priemerne, doma si hral na gitare, introvertný typ. Zrazu sa ocitol v centre obrovskej mánie, a tá potom prešla. Dnes môžem povedať, že to dobre prežil, že nestihol tomu celému uveriť. Hádam aj vďaka tomu, že so mnou chodí. Vie, čo to znamená byť slávnym a slávu stratiť. Dnes si pomaly vyšliapava svoj vlastný chodník. Cmorik bol iný typ, ten už bol dávno na všetko pripravený, len hľadal cestu, ako to predať.

.pätnásťročným ľuďom naozaj nepreskočí z toho, že ich zrazu rieši celý národ?
Nepoznám ich natoľko, aby som vedela posúdiť, či to ustoja. Ale mnohým z nich môže vyhasnutá sláva v budúcnosti pomôcť.

.rodičia v zostrihoch oznamujú, ako majú radi svoju dcéru či syna. Hovoria to cez obrazovku, pred všetkými. Neznižuje to hodnotu tých silných slov?
Myslím, že to hovoria úprimne.

.ale do televízie?
Ja by som sa tiež hanbila, keby mi niečo podobné odkazovala cez televíziu mama. Oni sa však z toho tešia, je to prejav náklonnosti, lebo možno veľa vecí teraz prežívajú takto cez televíziu.

.a to je presne ten umelý svet...
...ale do takého sveta poslali svoje deti.

.nedeformuje ich to?
Podľa mňa je v tomto prioritná úloha rodičov. Keby som zistila, že dieťa mi postúpilo do Superstar, robila by som s ním psychologické sedenie každý večer.

.robia to rodičia?
To nie je moja starosť. Možno to robím zbytočne, lebo tie decká si to chcú teraz užívať, ale občas si vyslúžim ich nepríjemné pohľady, keď im v tej eufórii poviem, že o polroka už o niektorých z nich možno nikto písať nebude.

.prečo sú tam vlastne aj pätnásťroční?
Lebo sa znížila hranica. Nie sme až taká veľká krajina, tí, ktorí chceli, si to už vyskúšali.

.nabudúce sa hranica zníži na trinásť rokov?
To si nemyslím, ja len dúfam, že medzi touto časťou a ďalším pokračovaním bude taká dlhá prestávka, že nám dorastú aspoň štrnásťroční...

.je v Supestar stále ten ošiaľ ako na začiatku?
Sledovanosť je stále dobrá, zmenilo sa len to, že kým v jednotke na STV na to ľudia pozerali ako na hokej, keď každý fandil tomu svojmu, teraz sa na to pozerajú ako na šou.

.vy ste vyštudovali kulturológiu, čo to vlastne je?
Je to veľmi nekonkrétny predmet, niečo z umenia, z kulturologických koncepcií, z filozofie kultúry, masových médií. Ale ja som si tam našla pár vecí, ktoré ma zaujali, napríklad úvahy filozofov o kultúre.

.prečo ste to študovali?
Už som pracovala vo Fun rádiu, ale ani rok po škole som nevedela, ako ďalej. Napokon som si našla odbor, ktorý mi na to, čo robím, dal pevnejší background.

.o čom ste písali diplomovku?
Noam Chomsky: Výroba súhlasu, teda o čom sú masové médiá. Tým, že som sa päť rokov zaoberala takými vecami, už sa inak dívam na to, keď v priamom prenose piští 2500 ľudí. Myslím, že to bolo pre mňa osožné.

.už ostanete pri moderovaní?
Neviem síce, čo iné by som mohla robiť, hoci nie som úplne nešikovná, netuším však, kde skončím.

.keby vám niekto povedal, že je len na vás, čo si vyberiete, pre čo by ste sa rozhodli?
No takto nezvyknem uvažovať. Ale veľmi rada pracujem s mladými ľuďmi, pamätám si na svoje učiteľské vzory, ktoré sme „žrali“.

.chceli by ste učiť?
Najprv by som si musela niečo naštudovať (Smiech.) To by ma naozaj bavilo. Učiť na vysokej škole, to je však pre mňa z kategórie snov, na ktorých nepracujem.

.patrí do vášho sna aj rodina?
Určite. Som z rodiny, ktorá je veľmi súdržná, rodičia žijú so starými rodičmi v jednom dome.

.rodina a veľa detí?
To ešte neviem, premyslím si to po prvom pôrode. Ale jednému by asi bolo smutno.

.superstar vám dalo slávu aj priateľa. Nie je to dokopy vlastne tak trochu smiešne?
Asi je, ale tak sa to pošťastilo. Ja nechodím veľa medzi ľudí, kde som si mala niekoho nájsť?

.už spolu niečo plánujete?
Keby som ten vzťah nevnímala ako vážny, nebudem to zbytočne naťahovať. Nie som človek, ktorý vidí do budúcnosti, on bude mať 22 rokov, teda skôr on ešte môže inak uvažovať o svojom živote.

.bulvár vám dvom príliš nepraje. Snaží sa vás presvedčiť, že sa k sebe nehodíte. Táto virtuálna realita sa premieta aj do vášho vzťahu?
Človeka to vždy zamrzí, najmä keď sa ma stará mama dve hodiny pýta, čo sa vlastne deje. Ale inak to nemá ako na nás doľahnúť. Tým článkom, ako si Tomáš chodí užívať do Žiliny či o našom rozchode, sa však veľmi nečudujem. Sme veľmi vhodný námet pre bulvár. Ja som staršia, je ma viac vidno, on je mladší, a teraz je v médiách menej, na to sa jednoducho dobre píšu články. Navyše viem, prečo to istý novinár píše.

.prečo?
Lebo je najlepší kamarát s istou osobou, ktorá ma nemá príliš rada. To sú veci, ktorým by ste ani neverili. To je taký náš smiešny Beverly Hills.

.cítite v šoubiznise veľa závisti?
To naozaj neviem dobre posúdiť. Najčastejšie sa v mojej brandži stretávam so Sajfom, kde o závisti nemôže byť reči. Spolu s Pycom si tiež nezávidíme, obaja si reláciu odmoderujeme a tým pre nás tento svet hasne.

.superstaristi si závidia?
Je prirodzené, že je to tak.

.títo súčasní desiati sú kamaráti?
Sú, ale ich kritériá na kamarátenie sú veľmi jednoduché. Tam sa všetci objímajú krížom- krážom.

.po roku 1989 sa hovorilo, že bude vyrastať nová, iná generácia žijúca v slobodnom svete. Súťažiaci zo Superstar sú z tohto pohľadu celkom zaujímavá vzorka. Čím sú charakteristickí?
Tí z jednotky sa vyznačovali väčšou úprimnosťou, čo však bolo dané aj tým, že nevedeli, o čo ide. Tí z dvojky už vedeli, že ak sa na „afterparty“ s niekým pobozkajú, budú v Novom čase. Títo z trojky sú mixom. V čomsi sú úprimní, ale už sa vedia aj predať. Neviem ich však vyhodnotiť ako reprezentantov jednej generácie, reprezentujú skôr jej exhibicionistickejšiu časť. Myslím si však, že v ich veku som taká nebola.

.v čom?
Nebola som taká pojašená. Nevedela by som sa zavesiť na krk môjmu kamarátovi, lebo by to vyzeralo, že som „doňho“. (Smiech.)

.je to povrchnejšia generácia?
Myslím, že ich reálne nepoznáme. Toto možno pre nás len tak hrajú, aby sa stali toho súčasťou, lebo vedia, že keď budú sedieť doma a čítať si knižky, na nikoho nezapôsobia.

.vaše nedávne slzy, keď súťažiaci vypadli, boli len súčasťou hry?
Neviem, načo by som to hrala. Po troch dňoch prenosov som bola veľmi unavená a v takom stave som schopná sa rozplakať aj pri reklame na mobil. Bolo to aj tým, že sme boli dobrá partia. Bolo to, ako keby nám niekto prerušil školu v prírode. Pyco mal tiež ťažký deň, takže sme si poplakali skôr sami za seba.

.tú reláciu robíte lepšie než v iných krajinách. Ste prirodzení a vtipní. Ako sa vám to podarilo v takej nakašírovanej relácii?
Odmietli sme používať akékoľvek scenáre.

.to vám dovolili?
My s Pycom máme návyk z rádia hovoriť bez scenára. Neviem si predstaviť, že budem hovoriť slová niekoho iného. To radšej občas poviem blbosť. Keď si však pozornejšie všimnete naše verbálne výmeny, tak to zas nie je až taká pecka...

.máte v súčasnosti aj niečo také ako svoj vlastný život?
Každý deň okrem nedele, keď vysielame Superstar.

.to naozaj?
Áno, my neabsolvujeme nijaké extra predprípravy, len deň predtým si niečo naplánujeme.

.váš kolega Pyco pre sme.sk povedal, že nevie, kto je minister vnútra. Je to tak, že ste už roky sústredení len na seba, alebo aj trochu sledujete, čo sa deje?
Každý je sústredený na svoje problémy, v tom nie som nijako špeciálna. Sledujem aj politiku, už len tým, že každé ráno máme v rádiu noviny a počúvam správy. Pri minulej vláde som vždy vedela, kto je čoho ministrom, teraz sa tak neviem orientovať.

.čím to je?
Asi aj tým, že som nebola celkom spokojná s tým, ako voľby dopadli. Je však fakt, že nemám doma ani televízor, lebo si nechcem ten pracovný svet preniesť aj domov.

.volili ste?
Samozrejme.

.volili ste otca, keď bol v ANO?
Áno.

.tá strana dopadla úplne zle...
Áno.

.kvôli Ruskovi?
Neviem, možno.

.bola to vaša dobrá voľba?
Mohla to byť dobrá voľba, keby to nedopadlo, ako to dopadlo. Ale volila som tak kvôli otcovi.

.prečo chodíte voliť?
Aby som mohla nadávať s nejakým oprávnením. Pritom pre môj život je politické dianie o dosť menej dôležité než pre iných, ktorí voliť nechodia.

.volili ste aj v posledných prezidentských voľbách?
Áno.

.aj v druhom kole?
Áno.

.takže máte svojho prezidenta.
(Smiech.)

.splnil vaše očakávania?
Nie. Vlastne neviem, nevyjadrujem sa, je to predsa hlava štátu. (Smiech.)

.pamätáte si jednu vec, ktorú urobil?
Napríklad keď sa pomýli a namiesto Balkán povie balkón, ale žiaľ to sú možno aj veci, ktoré médiá najviac zaujímajú. No a minule, keď som robila jednu dražbu, tak sa do nej zapojil... Tie voľby však boli pre mňa o tom, že kým je tu hrozba x, tak nemáme čo vymýšľať a dávať hlasy niekomu, kto nemá šancu.

.výsledok posledných volieb vás nahneval?
Zas tak to neprežívam. Mnohí ľudia z tejto vlády mi nevyhovujú tým, ako mútia vodu

.že sú neslušní?
Napríklad, ale nechcem sa k tomu nejako vyjadrovať.

.ste skôr pravicová?
Všetko vnímam cez ľudí, ako vystupujú a o čo sa snažia.

.niektorí majú dnes pocit hanby, aj vy ho máte?
To nie, to by sa mi zdalo povýšenecké, ja nie som národ. Každý by sa mal hanbiť najmä za seba, ak je dôvod.

.čo je pre vás v živote najdôležitejšie?
Využívať čas, ktorý žijem a posúvať sa vpred.
Adela Banášová/
Narodila sa 12. októbra 1980. Absolvovala bilingválne gymnázium Bilíkova v Bratislave. Na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave ukončila odbor kulturológia. V roku 1999 začala pôsobiť ako moderátorka vo Fun rádiu, kde sa preslávila najmä vďaka programu Fun Fatal. Do širokého povedomia sa dostala moderovaním programu Slovensko hľadá SuperStar, ktorý zaznamenal rekordné čísla sledovanosti. So spolumoderátorom Martinom „Pycom“ Rauschom účinkujú už v tretej sérii. Moderovala aj Let´s Dance na Markíze a Test národa 2006. V minulom roku vydala so svojim kolegom z Fun Radia Matejom „Sajfom“ Cifrom knihu Veci, o ktorých viete pomerne málo, ktorá sa stala jednou z najpredávanešjích kníh roka 2006.

.ste veriaca?
Som, ale nie som cirkevne organizovaná.

.bavíte sa s otcom o politike?
Naposledy som ho pýtala, kde je ten Schengen. Vraj v Luxembursku.

.pamätáte si, že tu boli pred 17 rokmi zavreté hranice?
Samozrejme, pamätám si aj Berlínsky múr, keď sme boli v Berlíne. S rodičmi sme tieto veci vždy preberali.

.dnešní superstaristi o našej minulosti ešte niečo tušia?
Myslím, že nie. A bojím sa, že aj preto, že už ani ich mladí rodičia im o tom veľmi nemôžu hovoriť, keďže si to sami dobre nepamätajú.

.teší vás život?
Často sa o tom musím vedome presviedčať. Nie som ten typ, ktorý by sa príliš tešil.

.čo vami zatiaľ najviac otriaslo?
Rozchody. Vždy sa veľmi pripútam na človeka v mojej blízkosti. Raz po ťažkom rozchode ma zachránil pán Dančiak, ktorého som mala nasledujúci deň v rádiu, kde viedol hodinu monológ, pretože ja by som nebola schopná sa na nič pýtať. Vážnu životnú drámu som však nezažila.

.ste hviezda v mediálnom svete. Po Superstar príde ďalšia ponuka, potom ďalšia. Vymknúť sa z toho je takmer nemožné. Vy sa z toho chcete vymknúť?
Hej. Už som rozmýšľala aj nad tým, že by som sa v rámci mediálneho pôsobenia presunula inam, ale fakt to nie je jednoduché. Ale nie je to tým, že by som bola od toho závislá, myslím, že by som si rýchlo zvykla, že už nemám všetky tie pekné fotky na titulkách.

.vlastne nepoznáme prípad, keď človek z výslnia šoubiznisu dobrovoľne odišiel. Vy si to viete predstaviť?
Mňa naozaj musí to, čo robím, baviť. I keď sa to ostatným z okolia občas ťažko vysvetľuje.

.nie je pre vás mediálny úspech drogou?
Nie. Keby som v tej relácii mala taký priestor ako mám ráno v rádiu a odchádzala by som s pocitom, že som dala zo seba naozaj to, čo ma vyjadruje, vtedy by mi to chýbalo. Superstar však nie je ten typ relácie. Tu som rada, keď niekedy niečo súvislejšie poviem. Vtedy som ako-tak spokojná.

.máte v sebe istú nespokojnosť aj napriek tomu, že to robíte dobre?
Ale pre mňa nie je kľúčové, či to robím dobre, ale či ma to napĺňa. Môžem variť skvelé polievky, ale nebudem robiť v školskej jedálni, lebo ma to nebaví.

.superstar vás nebaví?
Vždy sa tam dajú nájsť veci, ktoré sú dôležité. Niekedy ma to naozaj baví, ale nie som to úplne ja.

.už vám napadlo odísť?
Keď robíte tretiu Superstar a ešte Let´s Dance, po čase už chcete mať pocit, aký som mala naposledy na vysokej škole, že sa chcete naučiť niečo nové. Netvrdím, že som studnica múdrosti, ktorá potrebuje mať hodinový priestor čisto pre seba, ale tieto šou programy nie sú tým, kde sa cítim najlepšie. Ale keď to robím, robím to so snahou aj s istou chuťou. Aj keď s vedomím, že už možno pomaly stačilo.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite