Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Podľa Petra Pellegriniho je Hlas stranou budúcnosti. Naozaj?

.eugen Korda .názory

Či sa to už niekomu páči, alebo nie, Hlas bude po voľbách stáť pri kreovaní novej vlády. Ide len o to, v akej pozícii bude, teda povedané po lopate, koľko voličov mu dá svoj hlas, aby mal v rukách dobré karty. K ním sa dnes šéf Hlasu svojim hlasom prihováral.

Eugen Korda

celkom jasne vyhlásil, že strana chce vyhrať voľby. Peter Pellegrini na sneme v Púchove predviedol typickú populistickú rétoriku. Hotový gejzír populizmu. V tom je majster. On a jeho Hlas vraj zmenia tento štát k lepšiemu, financie dajú do poriadku a to všetko urobia tak, aby to nikoho nebolelo. A už bôbec nie starých ľudí. 

Čo na tom, že to by nedokázal ani ten, ktorý pár bochníkmi nakŕmil tisíce ľudí a rybárom priviedol do sietí záľahy rýb. Šéf Hlasu je veru onakvý spasiteľ. Nezabudol dodať, že na takéto zmeny má jeho strana aj dostatok kvalifikovaných odborníkov. Mal na mysli aj bývalú štátnu tajomníčku, ktorá kryla chrbát Kaliňákovým obchodom na ministerstve vnútra a teraz sa na tlačovej konferencii predviedla hlavne odvážnym dekoltom? Treba uznať, pristalo jej to.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite