Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prišiel nám list

.eva Andrášiková .spoločnosť

Vážený pán šéfredaktor Hríb, dovoľte, aby som Vás požiadala o zverejnenie môjho vyjadrenia ku knihe pána Petra Tótha – Kauza Cervanová I.

Prišiel nám list Tomáš Prištiak

pán Tóth,

v kníhkupectvách sa v súčasnosti objavuje Vaša kniha Kauza Cervanová I. V knihe hovoríte o mojich rodičoch i o mne bez toho, že by ste si dali námahu s kýmkoľvek z nás hovoriť. Moja mama Jolana Andrášiková oslovila aj redakciu novín, kde ste pred rokmi pôsobili. Žiadala, aby redakcia novín venovala pozornosť aj jej slovám, no nestalo sa. Moja mama Jolana Andrášiková zomrela 13. apríla 2015 v Deň nespravodlivo stíhaných, keď mala 86 rokov. Dovtedy ste neprišli, aby ste si vypočuli jej názor, hoci sa k jej osobe rozsiahlo vyjadrujete.

Jolana Andrášiková bola účtovníčka, nebola členka strany. Ale bojovala o život svojho nevinného syna a vyjadrovala sa tak, ako sa ľudia v dobe komunizmu vyjadrovali. Chodila na súd každý deň – bol neverejný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite