Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kde je mama – tam je láska

.sponzorované .promotion

Ak si myslíte, že matky počas materskej dovolenky „dovolenkujú“, tak sa príďte tento víkend pozrieť do Shopping Palace na Zlatých Pieskoch a dozviete sa, ako to v skutočnosti je.

Kde je mama – tam je láska Pressfoto Shopping Palace

oslava Dňa matiek bude venovaná nevyliečiteľne chorým detičkám z Plamienka a šikovným mamičkám z celého Slovenska. O tom, ako sa zrodila táto krásna myšlienka, nám porozprávala Iveta Adamcová, center manažérka Shopping Palace.

chystáte originálnu oslavu Dňa matiek, aká tu ešte nebola. Prezraďte nám, prosím, viac.

Rozhodli sme sa dať priestor mamičkám, ktoré chceme povzbudiť a podporiť v tom, čo robia a na čo si napriek všetkému dokážu nájsť čas. Skvelým príkladom je Andrejka Kováčová, zakladateľka skupiny Čo dokáže mama, ktorá bude počas víkendu s nami, aby mamičkám pomohla a poradila ako na to, aby robili čo milujú, a to nielen na materskej.

pressfoto Shopping Palace

deň matiek však bude hlavne o charitatívnej pomoci. Ako to bude prebiehať/ako je možné prispieť?

Áno, sme veľmi radi, že budeme môcť spoločne urobiť niečo aj pre deti a obzvlášť tie z Plamienka. Chystáme veľkú verejnú zbierku. Príspevky predávajúcich mamičiek a obchodného centra Shopping Palace osobne po akcii odovzdáme vedeniu Plamienka. Ak sa aj vy akoukoľvek, aj symbolickou čiastkou rozhodnete pridať k nám, patrí Vám naša veľká vďaka.

to je skvelé, spojili ste podporu mamičiek aj detičiek. Držím vám palce. A čo deti? Nebudú sa nudiť na týchto mamičkovských víkendových oslavách? Máte niečo aj pre ne?

Určite máme. Čaká na nich niekoľko prekvapení, ako napríklad škola tanca, skákacie hrady a trampolíny, v sobotu Ježibabkine tvorivé dielničky a v nedeľu Fyzika hravo. Všetci ste srdečne pozvaní 7. - 8. mája do Shopping Palace na Zlatých Pieskoch.

Pressfoto Shopping Palace


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite