Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

POD LAMPOU: Skvelé, aj vysoké školy podporili učiteľov!

.štefan Hríb .pod lampou

Čo sa to deje na vysokých školách? Podporiť iných sa na Slovensku nenosí, prečo sa to stalo? Rodí sa naša sebaúcta?

podporme pravidelné vysielanie Pod lampou.

Pod lampou žije.

V roku 2015 sme síce zažili podraz zo strany RTVS, ale aj neuveriteľnú solidaritu a pomoc od Vás, našich divákov a priaznivcov. Ďakujem za podporu a všetky Vaše príspevky. Vďaka Vám sme Pod lampou v roku 2015 znovu slobodne diskutovali.

Už na jar sme mali skvelých hostí, vrátane Michaila Saakashviliho, Jiřího Grygara či Riša Lintnera, v lete a na jeseň prišli do nášho štúdia Marek O. Vácha, Fedor Gál, lídri slovenského IT, experti na lepšie školstvo či ľudia, nespokojní s korupciou a únosom tohto štátu. Hovorili sme aj o láske, utečencoch a výhodách Západu. Natáčali sme v bratislavskom Národnom divadle, v rockovom klube, ale aj v pražskej galérii či v prešovskom kultúrnom dome.

Jedno vydanie Pod lampou stojí okolo 3000 €. Keďže chceme, aby bola diskusia dostupná pre každého, relácia je na stránke tyzden.sk bezplatne k dispozícii. Aby sme ale mohli Pod lampou každý týždeň pripraviť, potrebujeme Vašu pomoc.

Príspevok 1 euro za jednu reláciu (4 eurá mesačne) je možné poslať cez nižšie uvedené tlačidlo „Podporiť reláciu.“ Ak je to čo len trochu možné, prosím Vás o túto pomoc.

Slobodné vysielanie Pod lampou existuje iba vďaka Vám.

Štefan Hríb

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.štefan Hríb .pod lampou
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite