Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Netradičný test Bašternákovho Bugatti

.andrej Bán .názory

Na debate o Kaliňákovi ma obzvlášť zaujalo Bašternákovo auto Bugatti Veyron. Keby som si také autíčko kupoval, priateľka by asi riešila farbu metalízy, mňa ale zaujíma čosi iné.

Andrej Bán

hm, nie je to práve najnovší model. No nič lepšie asi na svete doteraz nie je. Nielen Top Gear v zlatých časoch brit(s)kého Jeremyho Clarksona svojho času, v roku 2005, napísal, že je to „utterly, stunningly,jaw-droppingly brilliant...“ Prvý odkaz pre Bašternáka: ak treba preložiť, použite googletranslator. No nebojte sa, nekúpili ste zle. Inak, koľko ten špásik stál? Viem, od „čosi cez melón“ viac... podľa výbavy, že?

Prejdime rovno k veci. Som nadšenec áut, mám za sebou melón (kilometrov, nie eur), no v tomto teste nebudem riešiť, či a ako jazdí Veyron v apexe (opäť, pozrite význam slova na google) a či sú tie tri sekundy, či koľko, na stovku dostatočné zrýchlenie. Asi áno. A nebudem sa ani pýtať majiteľa na spotrebu či emisné normy, ha ha.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite