Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič to celé vyhral

.michal Magušin .názory

Tvrdý úder Roberta Fica na povesť Igora Matoviča sa zdá bravúrne odvrátený. Stavím na to aj povestnú fľašu koňaku.

Michal Magušin

Keď Fico pred pár dňami tvrdo zaútočil na Matoviča a sľuboval niekoľko ďalších krokov, dalo sa očakávať všetko. Od totálneho pádu Matovičovej nepoškvrnenosti zlodejinami (i keď povesťou dôveryhodného človeka sa nemôže pýšiť už dlhšie), až po zdarné odvrátenie úderu. Po včerajšku sa zdá, že Matovič vyhral na celej čiare.

Kolega z Postoja Jaroslav Daniška si myslí presný opak. Podľa neho Matovič namiesto jednoznačného a jednoduchého vysvetlenia v celej veci kľučkoval, rozvíril okolo seba prach a vychádza z toho nedôveryhodne. Je vraj najväčším problémom OľaNO. Daniška navyše tipuje, že strana po voľbách neprekročí prah parlamentu. Nesúhlasím s ním.

Áno, Matovičova ostatná tlačovka mala aj slabšie pasáže. Keď vytiahol zo saka tabletky Augmentinu 625, aby dokázal, že je naozaj chorý, vyznelo to až komicky. A áno, na otázky odpovedal dlho a často musel redaktorov poprosiť o ich zopakovanie. Komická je aj výzva, aby Robert Fico išiel spolu s ním na detektor lži.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite