Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Emília Sičáková-Beblavá: Neviem jazdiť pomaly. Platím pokuty.

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Emília Sičáková-Beblavá tvrdí, že sa nikdy nemusela nútiť vstávať do práce, ...

... ani keď bola prezidentka Transparency International Slovensko, ani teraz, keď predsedá v jej správnej rade a súčasne desať rokov učí a dnes aj vedie Ústav verejnej politiky FSEV UK v Bratislave.

Moje hoby je účinné učenie.

Aplikujem to, čo som mala možnosť odpozorovať od špičkových učiteľov v zahraničí a čo som si sama naštudovala, v slovenskej praxi. Je to náročnejšie ako klasické prednášanie, ale to by ma ani nebavilo. Používam veľa prípadových štúdií a Sokratovu metódu, takže dialógom prejdem cez to, čo mám študentov naučiť. Teraz napríklad budeme preberať pomocou Krstného otca šesť konceptov o organizovaní spoločnosti.

Som manželka politika v predvolebnej kampani.

Dala som dokopy 11 ľudí, stretali sme sa a pomerne kriticky diskutovali o manželovej vízii rozvoja Slovenska. Pomohla som mu ju dať na papier, lebo on by si nenašiel čas zmanažovať prípravu knihy. Knihou O Slovensku otvorene sa pre mňa kampaň skončila. Toto je moja pridaná hodnota do jeho vízie o našej krajine. Nebudem teda rozdávať letáčiky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite